OPRITTEN

Albéko bvba
Albéko bvba

Ben je op zoek naar een bekwaam vakman om je oprit aan te leggen in klinkers, natuursteen of kasseien? Neem dan contact op met Albéko bvba.

 

Een oprit aanleggen kan in verschillende vormen en met verschillende materialen. Zo kan je kiezen voor natuursteenklinkers, betonklinkers, kleiklinkers, granulaatklinkers, betonnen tegels, tegels van natuursteen, grindtegels, kasseien, …

Kleiklinkers hebben een natuurlijke en eerder authentieke look, zijn duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Betonklinkers zijn dan weer robuuster maar ook goedkoper.

 

Kies je voor klinkers, dan kies je voor een kwalitatieve oprit. Een oprit met tegels of klinkers is sterk, slijtvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

 

Om een oprit mooi en degelijk aan te leggen, is het belangrijk dat de voorbereidende grondwerken zorgvuldig uitgevoerd worden zodat er een goede fundering ontstaat. Enkel dan is een perfecte bestrating mogelijk. Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om kwalitatieve grondwerken uit te voeren. Op deze manier garanderen wij de aanleg van een duurzame en kwalitatieve oprit waar je jarenlang plezier aan zal beleven.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvend informatiegesprek en prijsofferte. Wij helpen je graag verder met jouw plannen.

Kies voor een kwalitatieve oprit. Kies voor Albéko.

logo aangepast
Albéko bvba
Kerkstraat 30
2328 Hoogstraten - Meerle
Gsm: 0476 44 28 18
info@albeko.be