KASSEIEN

Albéko bvba
Albéko bvba

Kies je voor een oprit of terras in kasseien, dan kies je voor een stevige en waardevolle sierbestrating aan je woning.

 

Kasseien zijn een zeer geschikt materiaal voor het bestraten van zowel opritten als terrassen. Kasseien zijn enorm sterk, hebben een authentieke look, zijn erg duurzaam en worden in de loop van de jaren enkel maar mooier door de natuurlijke slijtage. Kasseien, ook wel kinderkopjes genoemd, zijn een prima keuze wanneer je op zoek bent naar een authentiek materiaal voor je oprit of terras, met een minimum aan onderhoud. Kasseien zorgen voor een rustieke uitstraling die past bij zowel klassieke als moderne woningen.

Enkele populaire materialen van kasseien zijn porfier, grés, graniet, blauwe hardsteen, basalt. Kasseien zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten zoals platines (platte kasseien), mozaiek kasseien (kleine kasseien dikwijls in cirkelpatroon gelegd), boerenkasseien, …

 

Wens je een oprit of terras aan te leggen met kasseien? Wij helpen je graag verder. Door onze ervaring en samenwerking met de beste leveranciers, staan wij garant voor een onberispelijke uitvoering en afwerking van elk project.

Geef klasse aan je woning met een oprit of terras met kasseien.

logo aangepast
Albéko bvba
Kerkstraat 30
2328 Hoogstraten - Meerle
Gsm: 0476 44 28 18
info@albeko.be