TERRASSEN

Albéko bvba
Albéko bvba

Een terras aanleggen? Dan ben je bij Albéko aan het juiste adres.

 

Zolang je terras niet mooi aangelegd is, lijkt je huis niet volledig af. Het is een plaats waar je gezellig kan vertoeven in de zomer maar ook in de winter moet het er gezellig uitzien.

 

Een terras kan aangelegd worden in verschillende materialen, volledig volgens jouw wensen en met het gewenste legpatroon. Het materiaal moet vooral bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden en het moet tegen een stootje kunnen.

Afhankelijk van je budget en de gewenste stijl, kan je kiezen uit verschillende materialen. Vaak worden terrasklinkers gebruikt, deze zijn robuust en prijsvriendelijk. Hier heb je de keuze tussen betonklinkers en kleiklinkers.

 

Kies je liever blauwe hardsteen? Of kasseien? Ook daarmee kunnen we jouw perfect verder helpen. Wij zorgen ervoor dat elk terras in de perfectie aangelegd wordt.

 

Wil je jouw terras laten aanleggen door een vakman? Neem dan contact op met Albéko. Wij komen graag bij je langs om je project te bespreken zodat we een gepersonaliseerde offerte op maat kunnen opmaken.

Een terras aanleggen door een vakman?

logo aangepast
Albéko bvba
Kerkstraat 30
2328 Hoogstraten - Meerle
Gsm: 0476 44 28 18
info@albeko.be